Thursday, 6 December 2012

B U K I T M E R C H U




eyt eyt. salam semua. sumpah aku bosan duduk rumah pada hal baru beberapa hari meninggalkan alam persekolahan? tuh lah aku. bila exam mcm hape tunggu nak habis sekolah. bila dah habis rindu pulok.


sebenaunye kan aku masih tak percaya aku dah habis sekolah. sampai termimpi mimpi pasal sekolah lagi. ade ke aku mimpi trial spm? aku dh habis spm taw. ketinggalan lah mimpi aku ni. then aku mimpi aku lupa nak amek paper seni. wth?! aku ni seni pun tak ade taw. wakaka. oke sedih sebenaunye dah tak sekolah lagi. sedih sangatt. rasa macam nak nanges aje. even aku tak sekolah kat sane dr form 1 tapi best woo sekolah tuh. banyak memories gituh. HAHA. huarghhhhh ! rindu. bonda nak bawak balik 1 tiang kat sekolah boleh tak? 1 je tiang oren kat gajar menyusu. eh silap gajah menyusur. buat kenang kenangan. hehe :)

hey next year i dah 18 taw. dh tak ade istilah sekolah lagi dalam kamus hidup aku. ahaks !
rase macam baru semalam aku masuk PASTI ALFURQAN dekat salak. pakai baju hijau pakai tudung senget senget. nanges nanges nak balik tak nak pegi tadika.
macam baru semalam aku masuk darjah 1dekat AlFURQAN. sangat budak budak. pakai tudung pun tak betol. baju comot macam pegi berkebun aje kat sekolah tuh. kasut jangan cakap. macam pegi sawah aje. HAHA.


macam baru semalam aje main batu seremban mase darjah 6 kan budak kelas 6 ABU BAKAR? Aku ingat nadia dgn adilah .wah terbaik laa main batu seremban.pahtu
aku ni kuat membuli budak bawah aku . well aku time tuu jadi PENOLONG KETUA
PENGAWAS *riak sekejap*HAHA. aku manfaat kan jawatan aku pegang . ingat rejab irwan tak ?
op koz aku ingat . dy tu KETUA PENGAWAS.terserempak dkt stesen bus ari tu . kecik je dy . HAHAH
macam baru semalam rasanya aku masuk form 1dekat ADDINIAH JELUTONG . then x lame pindah masuk MADRASAH IDRISIAH. ouh sumpah tak nak ingat moment kt madid. nakal gila kodd. eh jahat kodd. HAHA. its oke i learn from those stupid mistakes :(


macam baru semalam aje aku masuk SMKBM. mase datang ewww sekolah ni. Ape budak lelaki dy annoying ?. wakaka. eeww kenape meja die macam ni? eeww kenape kena sekolah ptang ni? HAHA
macam baru semalam aje rasenye berkawan dengan amni ,fatin syamira,suhana, siti syafikah,hafizah,fatin . ouh sumpah best jadik bebudak rite girls ? gadoh gadoh,pangkah pangkah ,gelak tak ingt dunia ,merayap rataII. sumpah bengong. HAHA


macam baru semalam aje rasenye pmr. belaja macam nak spm aje kan.
macam baru semalam aje amek result pmr. .. penanda nampaknye rabun ayam ye anak anak…b.haha
macam baru semalam aje masuk 4AG. wahh kelas ade stage gituu. jakun giler boleh ? korang best sangatt !
macam baru semalam aje first time tengok ..erm ,erm,xde ape laa . ^^ 



macam baru semalam aje buat cikgu bengang . tak siap homework bagai .i was mesmerized by ur beautiful eyes. oke yang ni geli. wakaka.
macam baru semalam aje tido dlam kelas addmath . buat taik mata tyme physics ..cekgu ajaa buat derk jee. sampai cekgu hadi  peril II" wakaka.
mase ni ktorang ketawa tahu tak? Bukan kureng ajar . tapi lawakk . ramai tergigit cili . HAHA. mahap cekgu.
macam baru semalam aje party kat PIZZA HUT . best sangat kan kan kan ?!.
macam baru semalam aje kita exam final year form 4. lepas ni dh form 5. ouh gosh gile cepat masa kan? macam bullet train.
macam baru semalam aje masuk form 5.semua takot en ? SPM wehh..
macam baru semalam aje kita buat choral speaking telajak umur wakil KUALA KANGSAR? best gile lah korang.
macam baru semalam aje kita exam mid year. tetiba aje dah trial.

macam baru semalam aje buat latihan banyak banyak. cekgu bagi paper gile bertimbun. tak cukup tangan nak buat. tapi berbual jugak dalam kelas.
macam baru semalam aje restu ilmu kan? nanges nanges. korang lah nanges aku tak. wakaka.*menangis sbnrnye
macam baru semalam aje mintak mahap dengan cekgu. esok buat dosa balik. wakaka. tak de lah cekgu ^__^
macam baru semalam aje first day exam. masuk dewan gila takodd.

sekarang dah tak ade lagi dah baju sekolah. tak payah iron pepagi buta lagi.
sekarang dah tak payah beli kasut sekolah. tak payah susah susah nak basuh semua itu.
sekarang dah tak payah kena sportcheck lagi. sorok sorok barang terlarang di tempat yang terlarang jugak. wakaka.
sekarang dah tak payah lagi kena sportcheck setiap kali nak masuk kelas. ' pin? kasut? stoken? sekap? kuku? ' sumpah annoyin gile pengawas. memang yang gila kuase kena kutuk aje dengan aku. HAHA.!

.
sekarang dah tak ade lagi kena beratur kat tapak perhimpunan yang panas tuh. such a relief ha? wakaka
sekarang dah tak ade lagi nak nyanyi nyanyi lagu negaraku lagu sekolah yang kengkadang aku lupa lirik dia..
sekarang dah tak ade lagi port luck

 sekarang dah tak dapat tengok bebudak kena sebat dengan en azmi. HAHA. kesian korang. jgn laa langar peraturan erk wawawa
sekarang dah tak ade lagi lepak lepak dgn kekawan

sumpah rindu semua tuh nanti weh..
oke move on oke.dah habis dah mase nak berpoya poya. lepas ni dah nak masuk matriks dah then nak masuk u then master pastuh phd. oke congrats DR WANI ! HAHA
aku ni berangan aje nak jadik doc pada hal bio ke laut hari tuh. tapi berangan tuh bagos kan sebenarnye?

even aku sedih tapi aku rasa sedikit kelegaan lah kan dah habis sekolah ni. sekarang aku dah tak payah baca buku lagi. tuh memang paling lega lah weh. tapi aku still kaitkan ape yang aku nampak dengan ape yang aku belaja taw. rasa macam nak buang aje ingatan aku ni.

TAPI .1 moment tak akan aku lupa . FLY berjemaah . terasa semalam fly ikut tepi dewan . kuar tepat pukul 12 . balik pukul 2 . terasa semalam je aku fly . HAHA .terasa semalam mas hampir jatuh longkang waktu nak fly . klo jatuh . mau pakguard kejar koet . hahaha

ade ke patut ade sowg pakcik tu tye ."budak sekolah mane ni ?"dgn bangga mashi jawab . "kami budak kolej islam . HAHAH . lawakkk ..

terasa semalam aku karaaoke dgn syeda dlm dorm sbb tertekan dengan karangan arab . .lepas tuu . karaoke macm org gile . pasang lagu kuat-kuat lagu MEMORI BERKASIH  nyanyian achik dan nana . syida jadi achik . aku jadi nana.last-last suare aku x masuk dgn suare nana..terpaska aku jadi achik . haha.

oke sekolah ku syurga ku. err yeke? separuh syurga separuh neraka lah. wakaka. time to say goodbye to u. jumpa sy next year oke. jangan lah rindu sy. sy tahu sy penyeri awak. sy tahu awak sayang sy kan kan kan? sy pn sayang awak sikit aje lah. mane boleh lelebih.




babai u olllsss. i'll miss u. kelas kita even kelas first tapi perangai memasing harghammm! HAHA. but still we're the best right? een kan kan kan? korang memang sporting gila gila. rindu seh nak buat bising dalam kelas ! tak salah kan aku nak cakap we're the best class ever ! :)


sekolah aku ade bendera .kau ade ? haha .